Videoinspeksjon av piper

videopip-350x150I dag begynner Feie- og tilsynstjenester AS med videoinspeksjon av Solvang Parks piper. Selv om pipene er feid regelmessig, så har kommunens Brann- og redningsetat vurdert alderen på pipene slik at de har bedt om en full inspeksjon.

Inspektørene ber oss derfor idag om å informere om at det IKKE MÅ FYRES PÅ DAGTID I DAG OG I MORGEN.

Denne inspeksjonen er forøvrig en av de siste tilstandsvurderingene som skal til for å informere en revidert vedlikeholdsplan for selskapet. Vi ønsker en tilleggsvurdering av avløpssystemet, men kan kanskje klare oss med det tilbudet vi har mottatt på utbedring.

Når rapportene fra hhv brannteknisk rådgiver og pipeinspeksjonen foreligger så vil styret ha det vi trenger for å forberede informasjon til aksjonærene om forventede kostnader og finansieringsmuligheter de neste 10 årene. Styret vil informere om utfallet av denne prosessen så snart som resultatene foreligger.