Eiendomsmegler

Solvang Park AS har inngått en konkurransedyktig avtale om salg av eiendom med Sem & Johnsen med 1,00 % provisjonssats inkl. mva. av kjøpesummen (0,80 % eks. mva.). Det totale oppsettet for faste kostnader ligger i oppdragsavtalen nederst på denne siden.

Sem & Johnsen Eiendomsmegling ble etablert i 1977 og er ledende innen eiendomsmegling av de mest attraktive eiendommene i Oslo og Bærum, og omsetter totalt over 2500 boligeiendommer årlig. Sem & Johnsen har lang fartstid i bransjen og stiller strenge krav til utdanning og kunnskap om områdene hvor de tilbyr sine tjenester. Markedsundersøkelser av Opinion gjort for Aftenposten har gjentatte ganger vist at Sem & Johnsen Eiendomsmegling er det meglerhuset markedet har best inntrykk av.

Vi er stolte over denne posisjonen og legger mye arbeid i å vise oss tilliten verdig.

 
Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 16 års erfaring som eiendomsmegler i Oslo. I åtte av disse årene har han drevet eiendomsmeglerkontor på Majorstuen. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Her kan du lese hele oppdragsavtalen med Sem & Johnsen.