Elektriker

Solvang Park har fremforhandlet en god rabatt- og fordelspakke, og valgt Elektriker’n Majorstua som samarbeidspartner for elektrikertjenester.

Avtalen er et tilbud, og frivillig for deg som beboer å benytte – du står med andre ord selvsagt fritt til å bruke andre autoriserte elektrikere.

EM tilbyr våre beboere:

  • 10 % rabatt på priser, både på time-, oppmøte- og materialpriser (timepris før rabatt er per 01.01.14 på kr 680 + mva, samt oppmøte/ servicebil kr 480 + mva)
  • Prioritert kunde med kort responstid ved behov for elektriker.
  • Mulighet til å kunne ringe EM kostnadsfritt for rådgivning og spørsmål vedr. el-anlegg.
  • Garantert høy kvalitet og topp service fra EMs elektrikere.
  • Garantert materialer og produkter av høy kvalitet fra kjente merkevareleverandører.
  • 50 % rabatt/ halv pris på fastelektrikersjekk (utvidet el-kontroll). NB: kun en gang pr husstand.

em-200x42Husk å henvise til denne avtalen (Solvang Park) ved bestilling for å sikre rabatten. Merk også at EM har en minstesats på kr. 1.160 + mva (- rabatt) per oppdrag (dekker 1 time samt oppmøte/ servicebil).

Les mer om avtalen og kontakt EM på:

EM tilbyr også 24-timers elektrikervakt for akutte situasjoner utenom åpningstid. Ring hovednummer og trykk 1 for å bli satt over til vakttelefon. Merk at egne satser gjelder!

EM har forøvrig kontorer i Svalbardveien 2B (bak Frognerparken) og eget showrom i Kirkeveien 50. Kontoråpningstider er mandag-torsdag kl. 8-16, fredag kl. 8-15, showrommet er åpent etter avtale.