Bomiljø

Solvang Park er et boligaksjeselskap med 88 leiligheter på Majorstuen i Oslo. Selskapet ble stiftet 8. mai 1922, og omfatter fire bygninger på gbnr 46/18 i Kirkeveien 78 A-C, Trudvangveien 7-15, Harald Hårfagres gate (adresse Trudvangveien/Hammerstads gate) og Hammerstadgate 16-22. Mellom disse ligger et lukket gårdsrom til bruk for beboerne.

Leilighetene er aksjeleiligheter og eierformen ligner på mange måter på borettslag. Boligaksjeselskap reguleres dels av aksjeloven og dels av borettslagsloven. Bomiljøet er preget av godt naboskap og dugnadsånd.

Solvang Park ligger 100 meter fra Majorstukrysset med T-bane som betjener alle linjer, samt trikk og buss. Noen hundre meter videre finnes Frognerparken, og i motsatt retning Frigg-banen, NRK Marienlyst og Universitetet i Oslo på Blindern. De nærmeste skolene er Marienlyst og Majorstuen.

Vi er spesielt stolte av vårt flotte og store gårdsrom med parkanlegg som omfatter plen og hekker, benker, sittegrupper med parasoller og griller, to sandkasser med lekeanlegg og fire store trær. En privat grønn oase.

Historisk bildegalleri fra Oslobilder

Denne bildekrusellen krever javaskript.