Calling i hvitt og nøkkeltrøbbel

 

Vi ser at callingsystemet har «gått i hvitskjerm» i KV78A og TV7 i dag, i tillegg til at sylinderen i KC78C har gått i lås. Leverandørene er informert og service er bestilt.


Skjermer som «går i hvitt» og besøkende som ikke får opp porter er fortsatt en tålmodighetsprøve, men styrets inntrykk er at dette har vært noe bedre i den senere tid – selv om det ikke er godt nok. Styret vil følge opp med et nytt driftsmøte med Dasic og vår nye forretningsfører USBL i mars der vi skal sette en fot i bakken og diskutere hvor vi står. Se forøvrig forrige statusartikkel fra 2014 om callingsystemet.

Det har også vært enormt med nøkkel og låsutskifting det siste året – vi håper det bare er akkumulert slittasje og ikke noen brå endring i beboernes innlåsingsvaner. Vi maner uansett til forsiktighet når du åpner dørene, og prøv å ikke dra opp døren med nøkkelen – bruk begge hender og håndtaket.