Fiks dette, Oslo!

Finner du noe i lokalmiljøet som er kommunens ansvar og som bør fikses – så meld enkelt fra på nettstedet «Fiks dette«!

«Fiks dette» er et samarbeid mellom Oslo kommune og Aftenposten/ Osloby.no hvor du melder inn hull i veien, forsøpling eller lignende til Bymiljøetaten i Oslo via Osloby.no.

Klikk på lenken, klikk på riktig plassering i kartet, velg passende kategori i skjemaet og beskriv problemet så godt du kan.

fiks-dette-kat-660x345

Bymiljøetaten får da beskjed om problemet, videreformidler (eventuelt) saken din til entreprenørene som til enhver tid har oppdrag i Oslo, og du får et saksnummer som du kan følge opp med Bymiljøetaten i etterkant.

Er du på mobil kan du også velge å bruke Rusken-appen som ble lansert ifjor til terningkast 5 her på siden. Den gangen trakk vi litt for manglende arkiv, men det har «Fiks dette» tilsynelatende tenkt på. Vi ønsket oss også alternativer for å sikre konkurranse, og kommer denne i apputgave så er kanskje 6’ern her 🙂