Vårdugnad tirsdag 28. april

Renova kildesorterer og bærer alt skrotet i "knusebilen".

Styret organiserer dugnad tirsdag 28. april 2015 fra klokken 18-20. Vel møtt!

Dugnaden er to timer for fellesskapet vårt der vi kaster skrot som har hopet seg opp, setter ut hagemøblene og gjør en del annet arbeid. Renova kommer kl. 19:30 og henter skrotet som vi setter ut i portrommene mot Trudvangveien.

Dugnad gjør at vi holder bomiljøet vårt pent og samtidig husleiekostnaden nede – og det er ikke minst en anledning til å treffe hyggelige naboer og spørre styret om ting du lurer på. Så ikke vær lat eller sjenert – bli med og gjør Solvang bedre.

Har du ikke mulighet for å delta på selve dagen så kontakt styret i forkant på solvangpark@gmail.com slik at vi kan avtale en annen oppgave for deg på et annet tidspunkt.