Vi bytter leverandør av internett og TV – utsatt til mai

Etter 6 år med Canal Digital, og senere Telenor, som vår leverandør av Internett og TV, går Solvang Park snart over til Telia (tidligere Get) som ny leverandør.

Den nye avtalen gir mye bedre Internettforbindelse (30 mbps fremfor 10 mbps) og samtidig en viss besparelse for aksjelaget. Siden svært mange beboere har oppgradert Internettforbindelsen, vil dette utgjøre en vesentlig besparelse for mange. TV-pakken vil være noe mindre enn den fra Telenor. Styret mener denne avtalen er markant bedre økonomisk sett for beboerne, samt at økningen i bruk av strømmetjenester reduserer behovet for en stor TV-pakke. Vi håper derfor at denne nye tjenesten vil være riktig for Solvang Park AS.

Telia skal benytte eksisterende kabling i leiligheten, men må sette opp sine egne bokser for fiber, Internett og TV. Det vil derfor bli en jobb i hver leilighet, men av mindre art enn den gangen vi la inn fiber for første gang.

Etter planen skal Aksessnett inn i leilighetene i mai, og nå foreligger installasjonsplanen. Se dag og klokkeslett for din leilighet her.

Det er viktig at du som beboer selv tar vare på alle boksene til Telenor/Canal Digital og sender disse i retur når du får beskjed om dette. Alt utstyret fra Telenor/Canal Digital er leid og må leveres tilbake. Dersom du ikke leverer det tilbake vil du motta en helt unødvendig regning.

Med andre ord, legg utstyret fra Telenor/Canal Digital i boden og vent på nærmere beskjed.