Høstdugnad og sykkelopprydding onsdag 7. oktober

Vi gjør klar for vinteren, og arrangerer høstdugnad onsdag 7. oktober klokken 18.00.

Hva skal gjøres?

  • Sette inn utemøblene
  • Vaske og sette bort grillene
  • Rydde ut skrot fra loft, kjeller og fellesboder
  • Koste kjeller og loft
  • Fjerne alt av søppel rundt byggene og i bakgården
  • Fjerne sykler med bånd. Sykler og sykkellåser som åpenbart ikke er i bruk vil også bli fjernet.
  • Rydde og spyle søppelskur
  • Vaske lyskupler
  • Vaske vinduer i oppgangene

Alle sykler i bakgården og i fellesarealer blir merket med et fargerikt bånd. BÅNDET MÅ FJERNES FØR DUGNADEN DERSOM DU VIL BEHOLDE SYKKELEN, da alle merkede sykler fjernes på dugnadsdagen. Vi vil også fjerne sykkellåser uten sykkel og sykler som åpenbart ikke er i bruk (punktert, ødelagt sete, mangler utstyr, med mer).

Kaste skrot?

Etter dugnaden på torsdag formiddag kommer det ryddebil og tar med seg ting og tang du ikke lenger vil ha i boden din. Det som skal kastes kan stilles ryddig opp langs veggen ved begge portene i Trudvangveien fra tirsdag og frem til onsdag kl. 18:00 (etter det trenger vi deg på dugnaden).

Det er ikke anledning til å sette ut byggeavfall som gipsplater, maling og giftig avfall. Dersom ryddeselskapet må ta med maling belastes det et tillegg for dette per kilo, noe som er helt unødvendig siden du som beboer i Oslo kan levere avfallet gratis på en av Oslos mange gjenbruksstasjoner gjennom året. (Ta deg sammen!)

Hensatte gjenstander i fellesarealer og sykler med bånd vil bli fjernet på dugnaden.

Velkommen til dugnad, hyggelig naboskap og sosialt samvær! Vi avslutter som vanlig med pizza 🙂