Takk for innsatsen på dugnaden!

Tusen takk til Bjørn, Benedicte, Tore, Ingebjørg, Christian, Casper, Karoline, Trond, Yvan, Smilla, Nils S., Martin, Edel, Svein, Mohammed, Annie, Silje, Vigdis, Hilde, Agnete, Kjellaug, Morten, Jomi, Hilde, Laura, Kjersti, Nicolai, Oda, Margrete, Nils N, Viktor, Martine og Magnus T., til deg jeg ikke klarte å tyde håndskriften til og til deg som glemte å skrive deg på listen.

Tusen takk til alle som bidro på dugnaden vår 9. april. Vi fikk raket og gjort det pent i bakgården, satt ut utemøbler, fikset vannledninger og ryddet i vaktmesterboden. Blant annet.

Noen spurte meg om det var et godt oppmøte på dugnaden, og det synes vi det var. Men siden vi er 118 aksjonærer i bygården betyr det at kun 30 % av oss møter opp til dugnad.

Styret håper at flere kan bidra, også gjennom året, med å sørge for at søppel ikke hensettes i fellesareal på loft og i kjeller eller ute i bakgården. Har du lyst til å gjøre hagearbeid eller annet i bakgården er det bare å kontakte styret, så skal vi sørge for at du får redskap, verktøy og annet du trenger.

Gartneren vår, Pål Lindland fra Oslo Park og Hage, vil sørge for at bedet stelles og at plenen får førstehjelp i løpet av våren. Nils-Martin Crawfurd, vår hoff-arborist, vil i juni klatre opp og stelle blodbøkene våre.

Vi ønsker alle en riktig fin påske!