Save the date: Høstdugnad 11. oktober

Vi gjør klar for vinteren, og arrangerer høstdugnad onsdag 11. oktober klokken 18.00.

Hva skal gjøres?

  • Vaske vinduer i oppgangene
  • Rydde bort hagemøbler og griller for vinteren
  • Rydde ut skrot fra loft, kjeller og fellesboder
  • Rydde i vaktmesterboden
  • ++ avhengig av tiden

Kaste skrot?

Som vanlig kommer Renova med ryddebil og tar med seg skrot på onsdag under dugnaden. Det som skal kastes kan settes langs veggen ved begge portene i Trudvangveien fra tirsdag og frem til onsdag kl. 18:00 (etter det trenger vi deg på dugnaden). Husk: ikke byggeavfall (som gipsplater og materialer), kun husholdningsskrot (som ødelagte husholdningsgjenstander). Vi oppfordrer til å benytte Oslos mange gjenbruksstasjoner gjennom året, for å holde kostnadene ved å kvitte seg med søppel nede. Vi har en egen gjenbruksstasjon på Majorstuen.

Hensatte gjenstander og søppel i fellesarealer vil bli fjernet på dugnaden.

Velkommen til dugnad, hyggelig naboskap og sosialt samvær! Vi avslutter som vanlig med pizza 🙂

Hilsen Styret