Hagegruppe og flaggmarskalk

Har du grønne fingre? Liker du å se resultater? Finner du ro ved å plante og holde på i hagen? Liker du at det er vakkert rundt deg? Kan du flaggreglene?

Da bør du vurdere å bidra til en hagegruppe i Solvang Park og / eller melde deg som flaggmarskalk. Vi er så heldige å ha en park i bakgården vår. Og det bør vi utnytte bedre.

Styret ønsker at de beboerne som vil, danner en hagegruppe og tildeles et budsjett for å kunne utføre hagearbeid.  For enkelthetsskyld er det fint om dere utpeker en leder til gruppen som kan være kontaktpunktet mot styret. Hagegruppen lager en overordnet plan for hva de ønsker å gjøre, med et tilhørende budsjett. Styret vil sørge for at utleggene innenfor avtalt budsjett blir betalt eller refundert. Det kan være utlegg til

  • Plantejord
  • Planter
  • Gjødsel
  • Hageredskap
  • Hageputer
  • Lykter
  • Profesjonell hjelp ved beskjæring
  • ….

Som flaggmarskalk vil du få ansvar for å følge de 16 offisielle flaggdagene og sørge for å heise/ senke/ forvalte flaggene som er plassert i vaktmesterboden.

Dersom du synes dette høres spennende og morsomt ut, og noe du har lyst til å bidra til, vennligst ta kontakt med styret og meld din interesse. Styret vil sette dere i kontakt med hverandre og gå igjennom og godkjenne forelagt budsjett.