Vi skifter brannslukkere

 

Torsdag 5. februar 2015 fra klokken 12:00 kommer Feie- og tilsynstjenester og setter ut 1 stk nytt brannslokkingsapparat utenfor alle leilighetene. Husk å sette ut ditt gamle apparat for henting samme morgen!

Når du kommer hjem tar du det med nye apparatet inn og setter det et sted i leiligheten der det er best tilgjengelig i en brannsituasjon. Husk at det er krav om tilgang på manuelt slukkeutstyr i alle boenheter, og at alle aksjonærer plikter å ta vare på Solvang Parks slukkeapparater.

De gamle apparatene er imidlertid nå såpass gamle at de skal skiftes ut, og vi anbefaler alle å sette ut sitt gamle apparat for resirkulering på morgenen 5. februar. Glemmer du det, eller vil du resirkulere på egenhånd, så kan du deponere det selv på en av gjenbruksstasjonene i Oslo. Har du flere gamle apparater så kan du sette ut disse for resirkulering også den 5. februar, men de vil ikke erstattes.