Nye nettsider lansert!

Fra vi lanserte nettsidene på solvangpark.com 8. februar har det gått snart 10 måneder, vi nærmer oss 10.000 sidevisninger – og det er på tide med en liten oppfriskning. Vi ønsker velkommen til nye sider!

Som med det meste nytt kan det ta bittelitt tid å venne seg til, men vi håper formatet vil falle i smak ganske raskt. Disse 10 månedene har lært oss litt om hvordan alle bruker nettsidene, og gitt oss muligheten til å eksperimentere litt med alternative former. Vi får selvfølgelig aldri nok feedback, så vær snill og gi oss tilbakemelding på hva slags innhold du vil ha mere av og hva du vil ha mindre av i kommentarfeltet under. Eller eventuelt – send oss en epost.

Trafikken er uansett ganske solid. I løpet av denne tiden har vi hatt snaut 10.000 sidevisninger på mer enn:

  • 300 bilder og dokumenter,
  • 150 artikler og
  • 30 faste sider.

I sum peker dette mot at både beboere og potensielle beboere oppfatter nettsiden som en nyttig kilde til informasjon om oss og boligfellesskapet vårt, og det er veldig gledelig for oss som er opptatt av å dele 🙂

All historikken, menyene og den gamle informasjonen er forøvrig ivaretatt – det som er nytt er hvordan den er presentert og tilgjengeliggjort. Leter du etter noe spesielt? Prøv forstørrelsesglasset oppe til høyre og gjør et søk!