Nye låser på søppelhusene fredag

Styret har lagt to nøkler til søppelinnkastene i alles postkasser.

Fredag kommer låsesmeden for å bytte ut sylinderne slik at de nye nøklene vil fungere fra det tidspunktet og de gamle kan da kastes.

Flere nøkler

Eventuelle tilleggs-/ eller erstatningsnøkler for innkastene kan den enkelte beboer kjøpe selv fra Servicesentralen Lås og Nøkkel i Neuberggaten 21 for kr 70. Det samme gjelder nøkkel for søppelhusdørene, trekantnøkkel #10, som også kan kjøpes hos dem (merk at de er tomme for disse i skrivende stund, men bestiller nye) for kr 100. Les mer om nøkler på egen temaside.

Lås igjen etter bruk!

Vi opplever en del misbruk av søppelhusene (roting i søppelet, at andre kaster søppel i våre hus, overfylling, søppel som etterlates utenfor skuret, kasting av annet enn husholdningsavfall etc.). Styret vil derfor fortsette med påminnelser om hvilke regler som gjelder.

I denne sammenheng minner vi om at det er viktig å låse igjen søppelinnkastene etter bruk slik at ikke uvedkommende får tilgang.

Les mer om søppel og skrot på egen temaside.