Tusen takk for innsatsen!

Himmelen åpnet seg til tider, med det stanset ikke pliktoppfyllende beboere fra å gjøre en solid innsats for at den vakre gården vår skulle bli klar for vinter.

Lyskupler ble vasket, ødelagte barneleker ble kastet og kassen vasket, skrot fra loft og kjeller ble fjernet, søppelskurene ble ryddet og søppel plukket, det ble raket og utemøblene våre er trygt plassert inne til neste sesong. Vaktmester har gjort et godt stykke arbeid med 2 runder puss og olje for at teakmøblene våre skal vare lengst mulig.

Hensatte sykler ble klippet og fjernet slik at det blir bedre plass i sykkelstativene våre.

Det er hyggelig å se at så mange beboere møtte opp. Dugnaden er en god anledning til å bidra positivt og til å bli bedre kjent med alle de hyggelige naboene i Solvang Park.

Det var flere fra Ballkongkomiteen på dugnaden, og vi oppfordrer deltakerne til å møtes for å bli enige om fremdrift. Styret har i løpet av året innhentet en ny og uavhengig rapport om brannbalkongene som sier at tilstanden slett ikke er så ille. Og i alle fall langt fra den tilstanden som ble fremlagt av en entreprenør noen år tilbake. Rapporten kan tilgjengeliggjøres for Balkongkomiteen.

Tusen takk til alle som møtte opp i går!