Vann i bakgården

Det er nå vann i alle kraner i bakgården. Det er bare å vaske sykkel, bord og stoler eller bade i sprederen. Vi har (enorme mengder) vannledninger, munnstykker, ledd og spredere i vaktmesterboden. Snakk med oss i styret, så sørger vi for at dere får det dere trenger.

Det eneste du trenger for å åpne vannet er en firkantnøkkel. Denne kan enkelt kjøpes for 200 kroner på blant annet Jernia. Pass på å ikke skru kranene hardt igjen. De har en funksjonalitet der de tømmes for vann når vannet stenges, derfor renner det litt av kranen etter at den er lukket. Ikke dra til!

Husk alltid å kveile opp slangene og rydde etter deg. Dersom det er hull på slangen eller lekker i et ledd, kutt av slangen og sett på nytt ledd.

Oversikt over vannkraner i bakgården

Kran 2 på Hammerstadsbygningen er forbeholdt gartneren som bruker denne til svetteslangene i bedene. Denne kranen skal dermed ikke benyttes av oss beboere.

God sommer i bakgården!