Ryddige trapperom

Trapperommene våre er det første vi møter når vi kommer hjem. Vennligst respekter hverandre og sørg for at trapperommene er ryddig og rene og fri for dine eiendeler eller søppel.

Styret har fått melding fra flere beboere som klager på at trapperommene fylles opp av barnevogner og andre personlige eiendeler. Husordensreglene våre sier følgende om trapperommene:

I følge brannforskriftene er trappeoppgangene rømningsveier og skal til enhver tid være fri for gjenstander av enhver art.

 

Kun sykler og barnevogner tillates satt i kjellerhalsene. Det pålegges eierne av sykler og barnevogner å påse at disse står plassert på en ryddig måte og ikke hindrer bruk av trappene eller inngang til kjellerne. Kjellerhalsene
må ikke bli overfylt.

I Solvang Park er vi så heldige å ha meget god bodkapasitet, både i kjeller og på loft, samt felles sykkelboder. Det bør derfor være unødvendig å benytte trapperommene våre til å oppbevare eiendeler.

Vennligst rydd opp, sett barnevogner, sykler og annet i boden og sørg for at det første som møter oss når vi kommer hjem er en ryddig oppgang.

Her kan du lese husordensreglene våre i sin helhet.