Takk for dugnaden!

Strålende innsats fra alle som møtte i bakgården! 🙂 Rundt halvparten av seksjonene var representert, og vi fikk gjort det meste som stod på listen.

Tusen takk til Petter, Erik, Morten, Oda, Nicolai, Jarle, Jørgen, Annelise, Svein, Espen, Margareta, Isak, Inger Marie, Crina, Lilvija, Jan, Tormod, Jan Fredrik, Christine, Fanny, Kjersti, Yvan, Jon, Petter, Hilde, Torill, Solveig, alle barna … og til deg som var der, men glemte å skrive deg på listen.

Vi fikk båret ut et par tonn med skrot fra loft og kjellere. Plenen er raket og søppel er plukket. Blomsterbed er rensket for uønskede vekster og utemøblene ble båret ut og vasket. Pizza ble det også. Noen bilder ble det av det, de finnes på egen side.

Strålende at fellesskapet ikke lot seg affisere av at noen hadde revet ned dugnadsoppslag på forhånd. Spesielt hyggelig også å møte så mange nye naboer – vi talte i hvert fall fire «nye seksjoner». Stor takk til alle dere som deltok – vi hadde sikkert rundet noen titusentalls kroner i utgifter om vi hadde satt ut den jobben som vi i stedet gjorde sammen.

Er det noen som har forbedringsforslag til dugnadsorganiseringen så kom gjerne med dem. I mellomtiden kan vi se frem til å nyte sommeren i den flotte bakgården vår, takket være lagånden som dere viste. Vi sees der ute!