Montering av balkonger

På torsdag i uken var prosjektleder Per Jonny fra Balkong Team på befaring før arbeidene starter førstkommende uke.

Første steg er oppsett av stillas og deretter starter montering av dører og balkonger. Hammerstads gate er først ut og vil fullføres innen nyttår. Etter nyttår starter Balkongteam å montere balkonger i Kirkeveien.

Alle beboere som skal ha balkong skal ha mottatt lapp på døren. Hvis dere ikke har fått lapp, vennligst ta kontakt med Per Jonny på telefon 99040049. At arbeidet nå starter medfører at bakgården vil være preget av anleggsarbeid i ukene som kommer.

Vi håper alle er sporty og aksepterer den umaken det måtte medføre seg. Balkongteam er svært nøye med sikkerheten, og vi må sammen passe på at ingen beveger seg i stillasene som settes opp.

Hilsen fra styret og balkonggruppen