Dugnad: rekordoppmøte?

Strålende fellesinnsats i går – vi sitter igjen med inntrykk av et rekordoppmøte og flere nye fjes, noe som gjorde at arbeidet gikk raskt unna, og vi fikk gjort en hel masse! 🙂Det ble båret ut noen tonn med skrot fra loft og kjellere, det ble rensket i blomsterbedd for uønskede arter, plenen ble raket og søppel ble plukket. Bringebærbuskene er trimmet, moselagt brostein ble skrapet, griller ble vasket og utemøblene ble båret inn. Flesteparten av vinduene i oppgangene  med brannbalkonger ble også vasket, plus mye mer som jeg sikkert har glemt i farten.

Vi avsluttet som vanlig med velfortjent pizza fra Domino’s for store og små.

Stor takk til alle dere som deltok:

Grete, Lene H., Johan, Espen, Lene G., Mohammed, Yvan, Laura, Crina, Jarle, Martin, Ida, Janne, Bjørn, Isak, Fanny, Endre, Petter N., Silje, Torill, Neelu, Hilde H., Petter B., Benedicte, Hilde N., Jon Terje, Trudi, Jan Erik, Tormod, Mathias, Morten, Vigdis og Jens Emil.

«Noen nevnt, noen glemt» antagelig så gi lyd om du er utelatt men var der 🙂

Er det noen som har forbedringsforslag til dugnadsorganiseringen så kom gjerne med dem.  Vi har også notert flere ting som må fikses/ erstattes. I mellomtiden kan vi se frem til varmere tider i den flotte bakgården igjen til våren, med masse penger spart, takket være alle dere.