En lang, men innholdsrik generalforsamling

Generalforsamlingen ble en tidvis oksygenfattig affære, men det var da også stort oppmøte og sterkt engasjement i salen.

Først og fremst takk for at dere kom alle dere som bryr dere litt ekstra om fellesskapet vårt. Det er fantastisk å se økende oppmøte og engasjement ved dugnader og selskapsmøter da det tyder på at fellesskapet er viktig for stadig flere.

Sakslisten var lang, og vi gikk dessverre over tiden. Det er ikke ønskelig, men som alle skjønner er det vanskelig å unngå selv med bestemt møteledelse. Vi trekker uansett med oss noen erfaringer vi vil dele:

  • Styret har oppgitt fem mobilnummer, en felles epostadresse, flere kontaktskjema på nettsiden, tre sosiale medier med meldingsmulighet, en styrepostkasse – og vi bor på fem tilgjengelige adresser. Bruk dem. Ta kontakt i forkant av innsendingsfrister og generalforsamlinger for å påpeke eventuelle feil, avklare mulige misforståelser og bidra til forbedring i styre og stell.
  • Vi har som kollektiv rom for forbedring i kommunikasjonsformen. Det er unødvendig og uakseptabelt å tiltale naboer på en nedlatende eller stigmatiserende måte. Koker det litt der og da så gå heller ut og trekk litt luft enn å la frustrasjonen gå utover andre.

Vi klarer heller ikke helt å fri oss fra tanken at om vi alle brukte samme energimengde som en del i dag bruker på å finne feil og snakke ned andre på i stedet å forbedre og bygge opp – så ville vi vært norgesmestere i boharmoni.

Protokollen ligger allerede ute (takk Usbl!), og vedtakene følges opp av styret. En kopi sendes som vanlig også til alle aksjonærer per post. Styret vil naturligvis fortsette med å legge ut status på de forskjellige tiltakene fortløpende slik at alle aksjonærer og beboere er best mulig informert til enhver tid.