Ny TV-/ Internettleverandør!

Solvang Park får ny TV-/ Internettleverandør fra 1. november 2015. Treårsavtalen med GET har utløpt og styret har tegnet ny treårsavtale med konkurrenten Canal Digital (Telenor).

Avtalen gir selskapet årlige innsparinger i forhold til dagens pris på en tredjedel, over 90.000 kroner. I tillegg betyr fibernettinstallering at vi for fremtiden vil ha tre kablede nettleveransealternativer (telefonkabel individuelt, pluss coax og fiber kollektivt).

For aksjonærene betyr det i tillegg blant annet:

  • Installering av fibernettpunkt i alle leilighetene (som vi selv vil eie)
  • Basishastighet på nett på 5/5 Mbps (1/1 i dag)
  • Videoopptaksenhet (ikke inkludert i dag)
  • T-We (bla «starte forfra» hvis du kommer for sent til et program)
  • 30 faste + 15 valgfrie TV-kanaler (20 + 20 i dag)
  • Trådløs ruter (ikke inkludert i dag)
  • Musikkstrømmetjenesten WiMP (ikke inkludert i dag)

I tillegg til standardtjenesten som alle får, så er det mulig med forskjellige individuelle tilpasninger etter individuell avtale med Canal Digital, slik det også er i dag med GET. For flere av disse har vi fått gode tilleggsbetingelser. For eksempel tilbyr Canal Digital våre beboere 3 måneder gratis internett uten binding ved oppgradering fra basisabonnementet, gratis kortleser for TV nr. 2 ved bestilling av ekstra koblingspunkt i leiligheten mv.

For de som ønsker å beholde GET i tillegg til den nye løsningen vil det selvsagt også være mulig, men da etter individuell avtale med og betaling til GET. Styret vil jobbe for å insentivere dem til å gi best mulig betingelser direkte også til de aksjonærene som ønsker å videreføre hele eller deler av det gamle tilbudet.

Mer informasjon om skiftet følger etterhvert som det nærmer seg.