Nye husleierutiner og -giroer!

Vi minner om at vi skifter forretningsfører fra Brækhus Dege til USBL den 1. april. Husk å slette innlagte husleiebetalinger og e-fakturaer for april og fremover i nettbanken – og riv i stykker gamle giroblanketter!

For husleieinnbetalinger (fellesutgifter) innebærer endringen av forretningsfører ingen beløpsforskjell, men husleien vil forfalle til betaling den 20. i hver måned fra og med april.

For å presisere: alle skal altså ha betalt siste husleie til Brækhus Dege før 1. mars (for mars måned), og neste husleie som vil forfalle 20. april til USBL vil være for april måned.

USBL tilbyr både e-faktura og avtalegiro i tillegg til papirfaktura, og mer informasjon vil følge de nærmeste ukene. I mellomtiden ber vi alle om å rive i stykker og kaste husleiegiroene for april 2015 og senere, samt slette e-faktura oppdrag i nettbanken til Brækhus Dege. De som mot formodning skulle være på etterskudd med husleien bes betale inn etterslepet umiddelbart til BD før de gamle giroene skrotes. Gjør det i dag, så blir det ikke glemt. Nye papirfakturaer vil sendes ut fra USBL i god tid før 20. april.

Vi oppfordrer forøvrig alle aksjonærer til å opprette ny e-faktura eller avtalegiro med USBL på kontonummer 1503 33 93900 etter 1. april da det sparer tid og penger for oss alle å bruke minst mulig papir.

Les også: Forretningsfører fra 1. april 2015