Hard-core høstdugnad

dugnad2-350x150Takk til den tøffe dugnadsgjengen som gjennomførte en skikkelig hard-core dugnad i høstregnet i går!

Innsatsen for fellesskapet var fantastisk, og det var hyggelig å preike litt sammen også innimellom 🙂

Dugnadsgjengen luket vekk dødt gress under busker og langs brosteinen, vasket alle utemøblene, luket og klippet i blomsterbeddene, vasket og bar ned alle grillene unntatt to (som står noen uker til), satte opp en kompostbinge, ryddet i vaktmesterboden, bar ned diverse rot, og kastet mange sekker med skrot som ble hentet av Renova i dag. Fenomenalt! Og flere bilder her av små og store dugnadiaster.

Det var imidlertid ikke nok oppmøte til at vi kunne prioritere vasking av brannbalkongene, og møblene var for våte til at vi kunne pusse dem ned eller ha håp om å olje dem – det får utsettes til de har tørket ut og resten av beboerne har anledning til å delta 🙂 Det blir tross alt nye muligheter for å dele en «slice» med gode naboer.

Takk til alle som møtte opp!