Vårdugnad tirsdag 9. april NY dato!

Flere beboere har kontaktet oss og påpekt sen påske og håp om en fin vår. Vi avholder derfor vårdugnad tirsdag 9. april klokken 18:00 – 20:00 og samles for å klargjøre bakgården og grøntarealet for sommerhalvåret.

For at vi skal kunne nyte en fin påske i bakgården ønsker vi at så mange som mulig stiller på dugnad og legger et godt grunnlag for vår og sommer.

Alle sykler i bakgården og i fellesarealer blir i løpet av denne uken merket med et fargerikt bånd. BÅNDET MÅ FJERNES FØR DUGNADEN HVIS DU VIL BEHOLDE SYKKELEN, da alle merkede sykler fjernes på dugnadsdagen.

Arbeidsliste for dugnaden

Må gjøres i følgende rekkefølge:

  1. Rake plenene
  2. Ta ut utemøblene og grillene
  3. Vaske med grønnsåpe eller olje utemøblene

Kan gjøres i parallel

  • Fjerne sykler med bånd og sykkellåser (sykkelopprydding)
  • Rydde og spyle søppelskur
  • Rydde ut skrot fra loft, kjeller og fellesboder
  • Rydde i vaktmesterboden og kaste ødelagt redskap
  • Vaske vinduer i oppgangene
  • Fjerne alt av søppel rundt byggene og i bakgården
  • Luke og fjerne ugress

Som vanlig kommer Renova med ryddebil og tar med seg skrot under dugnaden. Det som skal kastes kan settes langs veggen ved begge portene i Trudvangveien fra søndag og frem til mandag kl. 18:00 (etter det trenger vi deg på dugnaden). Husk: ikke byggeavfall (som gipsplater og materialer), kun husholdningsskrot (som ødelagte husholdningsgjenstander). Vi oppfordrer til å benytte Oslos mange gjenbruksstasjoner gjennom året, for å holde kostnadene ved å kvitte seg med søppel nede. Vi har en egen gjenbruksstasjon på Majorstuen.

Velkommen til vårdugnad, hyggelig naboskap og sosialt samvær! Vi avslutter som vanlig med pizza 🙂