Vi har fått nye bed!

Vi har nå fått oppgradert bedene på innsiden av gården mot Hammerstads gate. I tillegg til diverse dekorativ beplantning har vi også fått på plass et urtebed (tusen takk til Hilde i Trudvangveien 9 for veldig bra forslag!). Det er også plantet rabarbra rett ved siden av urtebedet, men vent til høsten før dere forsyner dere av den;)

Det er installert et enkelt vanningsanlegg som vanner alle bedene 3 timer om dagen. Dette styres av en vannings-computer som er montert på vannkranen. Det er også satt på en splitter slik at vannkranen kan benyttes som normalt, men det er viktig at hovedkranen ikke skrus av!

Det er fritt frem for å forsyne seg av urtene. Ta gjerne en liten runde med luking i samme slengen hvis du ser at det trengs. Her er en oversikt over urtene du kan finne i det nye bedet:

oversikt-urter

Vi tar gjerne imot ønsker så hvis det er en urte du savner så send en epost til styret så skal vi løpende vurdere hvilke urter som er mest populære (og eventuelt minst populære) og supplere bedet deretter.