Takk for innsatsen!

Helt strålende innsats fra alle som møtte i bakgården! Det luktet rekordoppmøte og vi fikk gjort masse.

Tusen takk til: Tore, Svein, Edel, Ingebjørg, Mohammed, Amanda, Janice, Mathias, Sunniva, Jan Erik, Silvia, Martin, Christine, Torild, Hans, Magnus, Siss, Agnete, Janne, Ida, Crina, Yvan, Hilde N., Bård, Peder, Jarle, Helena, Oda, Nicolai, Jens, Nils, Laura, Inger-Marie, Hilde H., Victoria, Kjersti, Neelu, Anja, Iren, Kjersti, Trond, Karoline, Tormod…med forbehold om at vi har glemt noen eller noen ikke skrev seg på listen.

Det ble finraket, luket, fjernet mose mellom brosteiner, feiet på loft og kjellere, vasket og satt ut utemøbler og griller, ryddet sykler og tomt fellesarealer for skrot. Som vanlig rundet vi av med pizza og hyggelig sosialisering.

Er det noen som har forbedringsforslag til dugnadsorganiseringen så kom gjerne med dem. I mellomtiden kan vi se frem til å nyte sommeren i den flotte bakgården vår, takket være lagånden som dere viste. Vi sees der ute!