Bruk USBL beboerportalen

En av de viktigste samhandlingsarenaene mellom styret og vår forretningsfører, er portalen til USBL. Her legges alle dokumenter som kommer til styret fra ulike offentlige instanser og vi deler viktig informasjon med forretningsfører. Alle faktura godkjennes i portalen og her oppdaterer vi og følger opp budsjettet og økonomien i selskapet.

Du som beboer har også mulighet til å benytte USBL sin beboerportal for viktig informasjon om din eierenhet, som for eksempel oversikt over dine felleskostnader, årsoppgaven din og hvem som sitter i styret.

Ved førstegangs pålogging, må du registrere deg. Ditt unike brukernavn vil være den e-postadressen som USBL har registrert på deg. Dersom USBL ikke har registrert din e-postadresse, ta kontakt med portalen@usbl.no. Deretter kan du registrere deg ved å gå inn på https://usbl.portal.bbl.no/. Etter vellykket registrering mottar du en e-post til din e-postadresse. Trykk på linken i e-posten innen 24 timer, da den ellers vil bli ugyldig.

USBL beboerportalen er et tillegg til våre nettsider, Facebook og Twitter, og styret vil fortsette å informere om viktige saker på vår hovedkommunikasjonskanal som er våre nettsider.