Fantastisk oppmøte og topp innsats!

Med samlebånd og slipemaskiner gikk møbelvedlikeholdet effektivt

Det var utømmelige mengder med stå-på vilje og tæl å se i bakgården i går! For en gjeng! 🙂 Rundt halvparten av seksjonene var representert, og flere stilte med to voksne pluss hjelpsomme barn. Det er i hvert fall det beste oppmøtet vi har opplevd. Vi fikk båret ut noen tonn med brannfarlig skrot fra loft og kjellere. Neppe så mye som de 9,1 vi hadde i fjor men et anselig volum var det. Plenen er raket og søppel er plukket. Blomsterbed er rensket for uønskede vekster, og en rad med bringebærbusker er plantet. Det er kommet nye parasoller og endog en oppbevaringskasse for leker. Flere av brannbalkongene er vasket, og vaktmesterskuret ryddet. Ikke minst er utemøblene båret ut, pusset og oljet i et samlebåndsarbeid vi ikke har sett maken til siden nittenhundredeognoe. Har vi glemt noe da? Noen bilder ble det og, de finnes på egen side.

Opptellingen viser forøvrig at hele 6 av 8 seksjoner fra oppgangen HG22 deltok på dugnaden, samt at av de som har mulighet for å stille så var det kun 1 seksjon som manglet i oppgangene TV15 og HG20. Flott med lokale kraftsentra, og kanskje endog litt konkurranse? 😉

Stor takk til alle dere som deltok – vi hadde sikkert rundet minst 30.000 kroner i utgifter om vi hadde satt ut den jobben som vi gjorde sammen. Noen aksjonærer tok kontakt på forhånd med melding om forfall men har meldt seg for andre oppgaver i etterkant. Takk! I tillegg har vi noen eldre beboere som ikke har mulighet – det er selvsagt greit – og en del som leier ut har heller ikke anledning til å bidra. Vi savnet imidlertid flere arbeidsdyktige naboer – dere vet hvem dere er – og vi regner med å se dere neste gang til en hyggelig og god arbeidsøkt.

Takk også til nabo Bodil Olsen som fremskaffet den gode rabattavtalen vår med Domino’s Pizza og som i tillegg bidro med en masse gratis sideretter til bestillingen vår i går. At 16 store pizzaer mm. gikk ned på høykant vitner om stort energiforbruk.

Er det noen som har forbedringsforslag til dugnadsorganiseringen så kom gjerne med dem. I mellomtiden kan vi se frem til å nyte sommeren i den flotte bakgården vår, takket være lagånden. Vi ses der ute!