Status fra balkongprosjektet

balkongteam-350x150

Nøytrale nyheter fra balkongprosjektet: saken ligger fortsatt til behandling hos Byantikvaren.

Behandlingstiden der er normalt 12 uker, og vi nærmer oss denne grensen nå selv om det har vært en sommer i mellom som vi ikke vet hvordan slår ut. Balkongkomitéen følger opp fortløpende og tilbyr møter og alt som finnes av dokumentasjon, men til slutt er det i grunnen bare det å gjøre å vente på svar. Når Byantikvaren har kommet med sin uttalelse blir det som tidligere informert en ny og avgjørende runde med Plan- og bygningsetaten.

Fra Balkongkomitéens og Balkongteams side er alt av underlag klart, og flaskehalsen fremover er rett og slett behandlingstiden ved de ulike instansene som vi må gjennom. Utfallet av uttalelser og vedtak er heller ikke lett å spå, men vi tillater oss å være forsiktige optimister.

Under forutsetning at vi kommer frem til en løsning med myndighetene, så vil utbyggingsplanen forelegges aksjonærene ved en generalforsamling (i høst hvis vi er i mål da, ellers blir det utsatt til våren) for avstemming sammen med finansieringsforslag.

——————————————-

Tidligere balkong-statusrapporter: