Ny asfalt i Kirkeveien

Foto: Osloby/ Rolf Øhman Foto: Osloby/ Rolf Øhman

Det er endelig lagt ny asfalt i Kirkeveien, og den relativt beskjedne trafikkstøyen som var oppfatter vi nå som nærmest borte 🙂

Et «ømt» punkt på den andre siden av Kirkeveien utenfor postkontoret som pleide å sende noen vibrasjoner i vår retning når bussene kjørte oppover Kirkeveien er nå tydelig dekket skikkelig og «vibbene» er slutt.

Vi savner imidlertid fortsatt de gamle trærne som skapte «boulevard»-følelse, bedre luft og mindre merkbar trafikk ute. Kommunen tok ned de gamle trærne med henvisning til sykdom og etterlot seg stubber, men har ikke vist noen tegn til å prioritere å erstatte dem.

Styret ønsker å få på plass en liten aksjonsgruppe som kan jobbe sammen med andre bygårder langs veien for å legge press på kommunen. Er dette noe du kunne tenke deg å bidra i? Ta kontakt!