Biler og byggesøppel

collage-feil-350x150Som varslet i nyhetsbrevet ser vi oss nødt til å låse av portene for å sperre for innkjøring, da det i perioder tar helt av med biler i gårdsrommet.

De kjører inn der folk ferdes, ruller over plen og utsatt brostein, og sperrer gangveiene våre. Husordensreglenes §1 tillater ikke biler på plen og brostein, kun på den asfalterte delen av eiendommen.

Samtidig ser vi at noen igen har slengt fra seg søppel utenfor søppelhuset (denne gang i krysset Hammerstads gate Kirkeveien) som for anledningen består primært av et større kjøkkenskap og innpakning for en ny Samsung telefon. Tillykke med ny mobil, men hvis det er deg som har kastet fra deg så rydd opp.

Husordensreglenes §3 tillater ikke at det kastes annet enn husholdningssøppel i søppelhusene, og heller ikke at noe settes utenfor søppelhusene.