Gi lopper til Marienlyst!

loppis-350x150Marienlyst Skoles Musikkorps (MSMK) har sitt årlige loppemarked 26. og 27. april og søker etter lopper. Vår egen dugnad og storstilte kasting av skrot i Solvang Park er den 29. april. To muligheter for å blit kvitt uønskede ting i løpet av de neste ukene altså!

Enda bedre enn å betale for fjerning av brukbare ting er selvsagt å sende dem videre gratis til nye hjem der de er ønsket. Har du stoler, småmøbler, smykker, klokker, bøker, lamper ol. så ta kontakt så kommer MSMK og henter i perioden 22.-24. april.

MSMK-150QRDe ber om at klær og tekstiler pakkes i svarte sekker, annet i pappesker, og blir veldig glade om tingene er merket og sortert, helt og rent. Les mer om hva og hvordan via QR-lenken eller på nettsiden direkte.

Trenger du påfyll av nye brukte ting selv, så er loppemarkedet sosialt og hyggelig og fullt av mulige røverkjøp på Marienlyst skole lørdag 26. og søndag 27. april! 🙂