Status på gartnertjenester

grass-350x150OPPDATERING 16/05: Plenen grovklippes i skrivende stund. Om en ukes tid kommer Gårdpass tilbake og både fin- og kantklipper 🙂

*************

Det er sikkert flere enn meg som har merket at gresset har begynt å kile oppetter anklene, og noe løvetann truer endog med å spenne bein på deg om du haster over plenen.

Og bare for at det skal være helt klart: Nei, det er ikke styrets spareplan som er årsak til dette.

For 4 måneder siden arvet det nye styret en leverandørportefølje som var veldig ny. Faktisk var den eneste leverandøren av noen størrelse som vi bruker i det daglige som var igjen fra denne tiden i fjor forretningsføreren – og selv der har vår kontaktperson blitt akutt syk og er erstattet av en vikar.

Styret har måttet ha løpende dialog med ny vaktmester, ny snørydder, nytt vaskefirma og i tillegg finne ny gartner. Det har ikke vært enkelt til tross for noen gode tips fra et par av aksjonærene.

Vi prøver nå i første omgang ut Gårdpass – det samme firmaet som hadde snøryddejobben i vinter – men de viser seg å ha mer ledetid før oppstart enn vi skulle like. Styret jobber bestemt for å få noen hit fredag, men det det er altså mulig at det kiler i anklene også på 17. mai. I så fall beklager vi dette, og håper da at været og stemningen overskygger ugresset – og lover at det snart skal bli mye bedre.